Apartmani

VILLA BALDI-TAR

on

U Taru, malom ribarskom mjestu u Istri, pokraj grada Poreča, okruženom prekrasnim plažama, mirisnim borovim šumama i drevnim maslinama, smjestila se „Villa Baldi“, Vaše idealno mjesto za odmor i ishodište otkrivanja ljepote Istre.

Villa Baldi nalazi se u mirnom dijelu Tara, a opet svega 500 m do prvih plaža koje prosežu 3000 m uz obalu sa bogatom ponudom restorana, kafića, zabavnih parkova i sportskih aktivnosti. U mjestu se mogu naći velika ponuda restorana i konoba, trgovina i sve što vam je potrebno.
U blizini se nalaze i mnogobrojne druge ljetne atraktivnosti, kao što su odbojka na pijesku, tenis, nogomet, ronjenje, surfanje, veslanje, jahanje dok se posebno ističe biciklizam ili šetnja prekrasnom obalom, maslinicima, uvijek zelenim šumama uz pogled na more. Centar mjesta Tar svojim gostima pruža ugodne i zabavne večeri a nalazi se u neposrednoj blizini Ville Baldi, a opet ne tako blizu tako da prilikom dugih večernjih zabava gosti po želji mogu nesmetano odmarati u miru u svojim apartmanima ili uživati na terasi. Svim gostima domaćini će rado pomoći informacijama i sugestijama vezanim za posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera, Nacionalnom parku Brijuni i ostalim istarskim znamenitostima, pružajući im mogućnost savršenog odmora i iskustva otkrivanja škrinje s blagom zvane Istra.
Villa Baldi Duška i Zlatko Baldi Pazinska 3c 52465 Tar Telefon: +385 52 443388 Mobitel: +385 95 8917878 GSM: +385 98 1632276 E-mail: villabaldi.istra @ gmail.com Web:http://www.villabaldi.com

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »