Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Agroturizam

Stancija Negričani

on

Stancija Negričani nalazi se nedaleko od gradića Vodnjana. Riječ je o velikom obiteljski vođenim ladanjskim imanjem koje nudi smještajne jedinice u 200 godina staroj obnovljenoj kući s izvornim antiknim namještajem i vanjskim bazenom. Ispred objekta nalaze se kilometri pješačkih i biciklističkih staza koje prolaze kroz šumu.

 STANCIJA NEGRIČANI1
U svojih devet soba opremljenih originalnim antiknim namještajem i maštovito uređenim suvremenim kupaonicama nudi smještaj za ukupno 22 osobe.

 

Na uređenom dijelu okoliša nalazi se vanjski bazen, boćalište, odbojka na pijesku, travnate površine za razne igre i sunčanje.

Na drugom dijelu, u nedirnutoj prirodi, u šumi i po pašnjacima možete brati aromatične biljke, šparuge, uživati u čistom zraku i pjevu ptica.

Njihova kuhinja je spoj tradicionalnog i suvremenog, jela karakterističnih za centralnu i za obalnu Istru – spoj plavog i zelenog.

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »