Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Razno

Plaža Mošćenička Draga

on

Mošćenička Draga je vrlo popularna zbog svojih plaža. Na njenoj teritoriji, sigurno se nalaze najljepše plaže Opatijske rivijere. Sve plaže su prekrivene bijelim šljunkom, a more je kristalno čisto i vrlo bistro. Dio mora koji zapljuskuje obale Mošćeničke Drage je plitko, što je vrlo dobro za obitelji koje ljetuju sa djecom, kao i za neplivače.

Plaža Mošćenička Draga Sipar jedna je od najlepših šljunkovitih plaža na Kvarneru.Stvarala se iz pijeska draškoga potoka koji izvire na obroncima Učke, a oblutke Sipara oblikuju morski valovi. Ona se proteže duž cijelog gradića, a na njenoj obali nalaze se brojni ugostiteljski objekti. Također, ljubitelji ronjenja i jedrenja na vjetru, slobodno se mogu odlučiti da svoj dan provedu na ovoj plaži, jer ona pruža izvanredne uvjete za ove sportove, a u njenoj blizini nalaze se i teniski tereni.

Plaža je kompletno opremljena,a na raspolaganju su vam tuševi, najam suncobrana, najam ležaljki, ugostiteljski sadržaji, sportski sadržaji, sportski rekviziti za iznajmljivanje (skuteri, čamci, pedaline)

Plaža se nastavlja na jug, prema Sv. Ivanu, a izuzetno je lijep dio skriven među stijenama, ispod vile Zagreb.

vila zagreb

Nudisti će svoje mjesto pod suncem potražiti na FKK plaži Senjavac, odmah nakon plaže Sv. Ivan.

 

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »