Kampovi

LANTERNA; Odmor, zabava i užitak u kampu i apartmanima za mlade i obitelj u Poreču.

on

Opustite se u zelenoj oazi i uživajte u prekrasnim panoramskim pogledima dok ispijate jutarnju kavicu,te uživajte u brojnim sportsko-rekreacijskim sadržajima koje vam nudi turističko naselje i kamp Lanterna.

TURISTIČKO NASELJE

Mirna zelena oaza poluotoka Lanterne čini apartmansko naselje Lanterna Poreč, udaljeno samo desetak kilometara biciklističkom stazom od Poreča, savršenim za obiteljski odmor, sportsku razonodu i opuštanje. Svejedno jeste li se odlučili okupati u kristalno čistome moru, ljenčariti okruženi mirisnom šumom pinija ili se rekreirati u sportskom centru, Apartmani Lanterna čekaju na vas.

Samo stotinjak metara od naselja Lanterna Poreč odaberite travnatu, stjenovitu, šljunčanu ili plažu opločenu kamenom i uronite u kristalno čisto modro more. Odaberite plažu opremljenu ležaljkama, suncobranima, kabinama za presvlačenje i tuševima obilježenu Plavom zastavom. Opustite se uz omiljeno štivo u prirodnoj hladovini mirisne borove šume nadomak plaže ili uživajte u prelijepom pogledu prema modroj pučini i povijesnoj gradskoj jezgri Poreču.

Sportski i rekreacijski program omogućiti će vam dodatnu okrepu tijela i duha. Dan može početi jutarnjom gimnastikom, aerobikom ili istezanjem. Okušajte se u vodenim sportovima ili se zabavite sudjelujući u brojnim sportskim turnirima – odbojka na pijesku, nogomet, olimpijada i igre bez granica. Uživajte u biciklističkim vožnjama kroz prirodu ili se okušajte u tenisu i stolnom tenisu u sportskom centru naselja.

KAMP LANTERNA

Smješten na prelijepoj zapadnoj obali istarskog poluotoka, kamp Lanterna nalazi se u blizini povijesnih znamenitosti Novigrada i Poreča, gradova bogatih kulturnim znamenitostima, ali i brojnim simpatičnim restoranima i barovima.

U sklopu ovog visokokvalitetnog kamp-naselja nalaze se različite zone, raspoređene duž 3 kilometra obale, koje ostavljaju dojam više kampova u jednome, a ujedno pružaju osjećaj sigurnosti i privatnosti. Prostrane i potpuno opremljene mobilne kućice s natkrivenim terasama pružaju vrhunsku udobnost, a velik broj ih se nalazi na prostoru koji je uređen u istarskom stilu.

kamp lanterna

 

Vrlo prostrane parcele nude jedinstven smještaj neposredno uz more ili u hladu hrastova. Uz kompleks vanjskih bazena i dječje bazene koji su samo dio bogate ponude kampa, za najmlađe smo goste pripremili brojne sadržaje, poput dječjih igrališta te raznovrsnog programa organiziranih aktivnosti u dječjem Maro Clubu.

Starija će djeca zabavu pronaći u Teens Clubu ili u brojnim sportskim aktivnostima koje uključuju i velik izbor vodenih sportova. Kamp-naselje pruža vam sve – od prekrasnog okruženja, prostranih parcela i mobilnih kućica do očaravajućeg pogleda na more i visokokvalitetnih usluga, pa se s pravom smatra jednim od najboljih kampova u Istri i Hrvatskoj.

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »