Kampovi

Kamp Stella Maris-Umag

on

Atraktivna lokacija Camping Stella Maris Umaga vodi vas u središte događanja i savršeno je mjesto za one koji traže aktivan odmor. U blizini kampa nalaze se 16 teniskih terena, igrališta za odbojku i rukomet na pijesku te bogata ponuda sportova na vodi, s obzirom na to da je kamp smješten u neposrednoj blizini mora. Tu su i igrališta za djecu, odlična zabava za najmlađe goste. Svatko će pronaći nešto za sebe. Stella Maris Umag je top destinacija za vrijeme turnira ATP Croatia Open. Nedaleko od kampa uživat ćete u klubovima, barovima na plaži i koncertima za vrijeme poznatih ATP Party Nightsa.
 
Kamp Stella Maris nalazi se dva kilometra od centra grada Umaga i savršen je kamp za ljubitelje sporta i sve željne zabave. Od grada ga dijeli tek kratka šetnja, a nudi brojne mogućnosti bavljenja sportom i obiteljske zabave. Stella Maris je dom turnira ATP Croatia Open, najvažnijeg sportskog događanja na ovome području.
 
Kamp je dio atraktivnog turističkog naselja u kojem se nalaze četiri vanjska bazena, brojne trgovine, barovi i restorani. Smješten je nedaleko od najboljih središta za zabavu u okolici, okružen zelenim livadama i borovima gdje ćete dobiti kvalitetnu uslugu u prijateljskom okruženju.

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »