Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Izleti

Iskustvo koje se ne zaboravlja;Jahanje konja po prirodi ili uz more.

on

Osim prekrasnog osjećaja zbližavanja sa životinjom i prirodom, znanstveno je dokazano da jahanje na konjima ima terapeutsko djelovanje.

Jahanje konja je dobra forma vježbanja koja ima prednosti i po kardiovaskularni sistem i mišićnu kondiciju. Iako se može činiti da jahač ne radi ništa fizički dok jaše, sat ove aktivnosti može sagorjeti isti broj kalorija kao i 30 minuta trčanja ili vožnje bicikla. Dakle, sve prednosti po zdravlje povezane sa sudjelovanjem u čestim kardiovaskularnim vježbama su postignute i sa jahanjem.

Nakon prvog jahanja osjetiti ćete mišiće za koje vjerovano niste ni znali. To je zbog pokreta konja koji utječu na jahača tokom jahanja. Kako jahač reaguje na pokrete konja da ne izgubi ravnotežu, postularni mišići trupa i zdjelice i aduktori u području bedara su stalno pod utjecajem i aktivni.Trening i vježba važni su u svakom sportu podjednako, no kada je riječ o sportovima ili rekreaciji koja uključuje i životinje taj je segment još izraženiji zbog vremena prilagodbe između čovjeka i njegovog „saveznika“!

Pripremite se za avanturu, vodimo Vas u Lanternu kako bi ste nakon napornog radnog dana ili tjedna, opustili u prirodnoj oazi .Priuštite sebi i svojim najbližima iskustvo koje garantirano nećete nikad zaboraviti!
Osim što ćete upoznati čari plemenitih životinja, Horse Centar Lanterna će Vas oduševiti i sa prekrasnim ambijentom.

Horse Centar Lanterna u ovoj godini ima i novine koje će zasigurno obradovati one najmlađe. U Horse Centru su od ove godine i dva ponija, magarica sa svojim malim magarićrm, nekoliko novih konja, a farma domaćih životinja dobija novi izgled i nove atraktivne životinje. Uz već postojeću ovcu, guske, piliće, kokoši, psiće, zečeve, magarca, mačiće, oni najmlađi moći će upoznati, kozu sa jaričima, mladunče magarice, male svinje, kravu, ždrijebe i još mnogo domačih životinja.

Također,osim mini farme Horse Centar u svojoj ponudi ima i vožnju elegantnom starinskom kočijom. Vožnja kočijom uz kočijašenje iskusnog kočijaša pravi je užitak, te ga gosti, turističkog naselja, koriste kada žele obradovati svoju obitelj ili prijatelje koji slave rođendane, godišnjice braka ili neki značajniji jubilej, poklanjajući im trenutke nezaboravnog uživanja.

[gmedia id=8]

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »