Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Razno

Hrvatska u Moskvi proglašena destinacijom za najbolji obiteljski odmor

on

U Moskvi su 18. studenog nagrađeni pobjednici natjecanja National Geographic Traveler Awards 2015, koje je organizirao istoimeni časopis.

Organizatori su predložili sudionicima da glasuju putem interneta i odrede koje su im najpopularnije turističke destinacije. Natjecanje je trajalo pola godine, u njemu je sudjelovalo više od 240 tisuća ljudi. Hrvatska je odnijela pobjedu u nominaciji za ”Najbolji obiteljski odmor”, a Švicarska za najbolju skijašku turističku destinaciju. Novi Zeland je proglašen za državu avantura, a Azerbajdžan za otkriće godine. Etiopija je proglašena za najegzotičniju destinaciju.

”Naravno, čitatelj glasuje prema svojim mogućnostima. Želio bih da naši čitatelji zaista imaju mogućnost putovati tamo, kamo oni žele. Naravno, svako ovo priznanje odigrat će određenu ulogu u novim odabirima čitatelja”, rekao je Andrej Palamarčuk, glavni urednik časopisa National Geographic Traveller.

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »