Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Blog

Crno-bijela fotografija,pomalo zaboravljena tehnika ali još uvijek prisutna.

on

Crno-bijela fotografija je najstarija vrsta fotografije. Bez obzira što se tehnologija i način stvaranja takve fotografije uvelike promijenio pojavom digitalnih fotoaparata ova je tehnika i dalje korištena od strane mnoštva fotografa.

Crno bijela fotografija je najbolji pokazatelj umijeća i tehnike koju fotograf posjeduje, koji će pomoću odnosa svjetla i sjene najbolje izraziti emocije i atmosferu te konture likova na fotografiji.

Danas svi možemo fotografirati, neovisno čime i neograničeni smo brojem okidanja na aparatu što je fotografima od velike pomoći a i sami troškovi su srezani na minimum.Također nije vam potreban crno bijeli aparat dovoljan je digitalni sa opcijom fotografiranja crno bijele fotografije.

I sam sam amater u fotografiranju i primjetio sam da neke fotografije izgledaju bolje od fotografije u boji.

Ako volite fotografirati probajte i vi koju crno bijelu fotografiju okinuti sigurno će vam biti zadovoljstvo vidjeti rezultat.

Pomalo već zaboravljena tehnika crno bijelih fotografija.

Posted by Blog Kiko Unico Istrapoluotok on 7. siječnja 2016

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Translate »