Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Agroturizam

Apartmani Oaza Mira

on

Zdrave aktivnosti , šetnje livadama i proplancima, vožnje bicikle šumovitim predjelima, raftinga na brzim rijekama, zdrava i ugodna planinska klima, branje samoniklog jestivog bilja, domaća hrana i ugodan smještaj seoskih domaćinstava i kuće za odmor, potpuno će vas opustiti i očarati. 
U samom srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera nalaze se apartmani Oaza mira, svega tri kilometra udaljeni od najvećeg plitvičkog slapa i samih jezera.

Plitvice WaterfallsSmješteni su na uzvisini i okruženi prekrasnom prirodom, a gosti mogu uživati u zadivljujućem pogledu na kanjon Plitvica i rijeke Korane.

oaza mira3Apartmani su u potpunosti napravljeni od drveta (izvana i iznutra) kako bi se uklopile u okruženje te kako bi gosti u potpunosti mogli uživati u prirodnom ambijentu Plitvičkih jezera.

baraćeve špilje
Od dodatnih mogućnosti možete se odlučita za : jahanje, posjet adrenalinskom parku, posjet Baraćevim spiljama, Rastoke, rodnu kuću i muzej Nikole Tesle u Smiljanu,mlinice na rijeci Gackoj,utočište medvjeda u Kutarevu.

 

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »