Hoteli

Apartmani Nives Dubrovnik

on

Apartman i sobe Nives Nalaze su u Dubrovniku na Pločama. Želite li odmor u jednom od najmirnijih dijelova grada Dubrovnika, sa pogledom na staru gradsku jezgru, otoke, elafitske otoke i cijeli dubrovački akvatorij, Apartman i sobe Nives idealno su mjesto za Vaš odmor.
U neposrednoj blizini Apartmana i soba Nives nalaze se caffe bar, plaža Banje na kojoj se nalazi i restoran, trgovina… Svega 10-ak minuta šetnje udaljeni su stara gradska jezgra, žičara koja vozi na Srđ, lokalna autobusna stanica za relacije prema Župi dubrovačkoj i Konavlima.

U ponudi su 2 sobe koje zaprimaju po 2 osobe. Sobe imaju zajedničku kupaonicu, te veliku terasu s pogledom na Grad Dubrovnik i dubrovačko primorje.

U ponudi je također i apartman koji je namijenjen za 2 osobe (pomoćni ležaj za dijete). Apartman se sastoji od spavaće sobe, kuhinje sa boravišnim prostorom – blagovaonicom, kupaonice i predsoblja. Gosti apartmana na raspolaganju imaju veliko dvorište sa sjedalicama, ljuljačkom, a pristup apartmanu je kroz odvojeni ulaz u dvorište.

Rezerviraj
 

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »