Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Agroturizam

Apartman Gacka-Otočac

on

Opterećeni ste užurbanom svakodnevnicom, gužvom u prometu, ekranom Vašeg računala, zvonjavom mobilnog aparata? Poželite makar na kratko pobjeći od svega toga, zamislite: Jutarnju šetnju obalom rijeke Gacke koja je samo 50-tak metara udaljena od apartmana.
Za sve koji su željni lova, ribolova, šetnje šumom i prirodom, apartman Gacka nudi rješenje. Od rijeke Gacke udaljen je samo pedesetak metara, a doživljaj prirode ovdje je jedinstven u svako godišnje doba. Srdačni domaćini počastit će svoje goste domaćom ličkom šljivovicom i ličkim policama.

aprtman gacka1Apartman ima kapacitet za četiri osobe,idealan za obitelj s djecom a opremljen je sa dvije spavaće sobe,dnevni boravak, mini kuhinju i kupatilo.Na raspolaganju  je i ostali inventar potreban za kvalitetan i bezbrižan odmor u prirodi.

apartmangackaOdlučite li se za zimski odmor u Apartmanu Gacka doživjet ćete pravi ugođaj čovjeka sa sela.Naime u Apartmanima Gacka ćete se grijati na drva a u  ljetnim mjesecima gostima je na raspolaganju sjenica s roštiljem.

Komentari

Možda vas zanima još...

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Translate »